info@azhbr.gov.al
Tel: 08008383
E hënë – E premte

PROGRAMI IPARD II 2014 - 2020 Thirrja I

Lista e Operacioneve dhe të Pranuarve nga Ndihma Publike IPARD II – Thirrja e parë (Kurs këmbimi 126.41)

Shkarko listën

Programi IPARD II Thirrja e I për aplikime

Datë 30 Nëntor 2018 – 30 Janar 2019

Thirrje për aplikim IPARD II 2014 - 2020

Njoftim Paraprak Thirrja e Pare per Aplikime Nr.1.2018

Forecast Notice Call for Application No.1.2018

Njoftime

Njoftime për thirrjen e parë IPARD II