info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Në pistën e kalërimit në Antigone, atraksioni rural i jugut për qindra turistë

  Kristina, me energjinë e një vajze tepër dinamike të fton të sodisësh…

Tufa e bagëtive, trashëgimia familjare e Veliut nga Kukësi

“ Këtë punë nuk e kam me t’bleme po e kam me t’leme”,…

20 vite në Bletari të nisura me 20 koshere, sot Bukuria ka 700 të tilla

  Nga parku i bletëve, ku po lulëzon pranvera, Bukurie Mëhalla, na sjell…

Libonike Nurellari PF

Me anë të këtij projekti, Kantina e Verës Nurellari synon investime në: Pajisje per stabilizimin e ftohtë të verës dhe magazinim përfundimtarë të produkteve: Pajisje vaskë me kapacitet 30 hL-120 hL- E prodhuar posaçërisht me termoizolim dhe këmishe ftohëse, duke berë të mundur stabilizimin e verës në kushte optimale gjatë fermentimit. Pajisje “Micro due”- Kjo pajisje e sofistikuar bën të mundur kontrollin e oksigjenit (përqendrimin e tij të tretur) në verë duke e kushtëzuar veren të arrij temperaturën e kërkuar nga sistemi qëndrore i ftohësit në mënyre efikase dhe optimale. Në këtë mënyre cilësia e verës garantohet duke përdorur shumë herë më pak energji elektrike se sa metodat klasike alternative. Pajisje për MAGAZINIM- Pjesë shumë e rëndësishme dhe delikate përpara paketimit (përfshi ketu mbushjen e shisheve), etiketimit, dhe shpërndarjes së produkteve përfundimtare dhe nën produkteve të brëndëshme, është edhe proçesi i magazinimit (ruajtjes) së verës. Për të ruajtur vlerat dhe përmisuar cilësinë e produktit, është teknologjikisht përcaktuese magazinimi i verës rifuxho në bute druri duke mundësuar oksigjenimin e kontrolluar por edhe ruajtjen e temperaturës konstante që është kaq e rëndësishme dhe përcaktuese për produktin final.

Libonike Nurellari

Me anë të këtij projekti, Kantina e Verës Nurellari synon investime në: Pajisje per stabilizimin e ftohtë të verës dhe magazinim përfundimtarë të produkteve: Pajisje vaskë me kapacitet 30 hL-120 hL- E prodhuar posaçërisht me termoizolim dhe këmishe ftohëse, duke berë të mundur stabilizimin e verës në kushte optimale gjatë fermentimit. Pajisje “Micro due”- Kjo pajisje e sofistikuar bën të mundur kontrollin e oksigjenit (përqendrimin e tij të tretur) në verë duke e kushtëzuar veren të arrij temperaturën e kërkuar nga sistemi qëndrore i ftohësit në mënyre efikase dhe optimale. Në këtë mënyre cilësia e verës garantohet duke përdorur shumë herë më pak energji elektrike se sa metodat klasike alternative. Pajisje për MAGAZINIM- Pjesë shumë e rëndësishme dhe delikate përpara paketimit (përfshi ketu mbushjen e shisheve), etiketimit, dhe shpërndarjes së produkteve përfundimtare dhe nën produkteve të brëndëshme, është edhe proçesi i magazinimit (ruajtjes) së verës. Për të ruajtur vlerat dhe përmisuar cilësinë e produktit, është teknologjikisht përcaktuese magazinimi i verës rifuxho në bute druri duke mundësuar oksigjenimin e kontrolluar por edhe ruajtjen e temperaturës konstante që është kaq e rëndësishme dhe përcaktuese për produktin final.

Përpunimi i bimëve medicinale në Malësinë e Madhe

  Njihuni me kompaninë “Muçaj shpk”, në Malësinë e Madhe, e cila falë…