info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

“Kantina Çobo” në Berat, mbështetur nga AZHBR

Berat – Në kantinën “Çobo”, aty ku talentet e puna e palodhur e…

Artur Vrushi – Pika e grumbullimit financuar nga AZHBR që eksporton në BE dhe SHBA

Arturi ka mbi 20 vite që punon dhe investon në sektorin bujqësor. E…

Në Koplik, ku Besniku dhe i biri po shtojnë kosheret e bletëve

  Besniku ka 36 vite që merret me bletari. “Jam munduar me ato…

Rrjeti i dyqaneve tipike “Edua” financuar në Gjirokastër nga AZHBR

  Në qendër të pazarit karakteristik të Gjirokastrës, Manjola ka ngritur dyqanin e…

40 fermerë me vreshta, me treg të sigurt në Kantinën “Bejko”

  Në Piskovë të Përmetit, mes njerëzve të mirë e shumë punëtorë, Kantina…

Sokoli, 10 vite i përkushtuar në vreshtari

Në vreshtat e Sokolit në serra gjen disa varietete, mes tyre edhe Viktorian,…