info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Ligoraq Bardhyli – Përmirësimi i teknologjisë me ndihmën e AZHBR

Ligoraqi, ka studiuar në Akademinë Ushtarake dhe ka kryer edhe nje fakultet të…

Labovë e Kryqit, Libohovë, në bujtinën “Maria”

Labovë e Kryqit, Libohovë – Në bujtinën “Maria”, shtëpia e parë që hapet…

Vorë/Kashar, tre fabrika të reja ultramoderne me mbështetjen e AZHBR

Vorë/Kashar – Tre fabrika të reja ultramoderne me mbështetjen e AZHBR nëpërmjet Programit…

Roskovec, me ambasadorin e Bashkimit Europian, në fidanishten e Mikelit

Roskovec – Me ambasadorin e Bashkimit Europian, në fidanishten e Mikelit, djalit frymëzues…

Pika e grumbullimit të fruta-perimeve, Natural shpk, në Berat, mbështetur nga AZHBR

Poshnje, Dimal – Në pikën e grumbullimit të fruta-perimeve, Natural shpk, që përmes…

Poshnje – Dimal në fermën e përpunimit të qumështit “Agi 11”

Poshnje, Dimal – Në fermën e përpunimit të qumështit, “Agi 11”, ngritur nga…