info@azhbr.gov.al
Tel: 08008383
E hënë – E premte

Detaje Kontakti

Rr. "Muhamet Gjollesha", Nr.56, Tiranë, Shqipëri
info@azhbr.gov.al
08008383

Hapur Nga

  • E hënë  08:00 – 16.30
  • E martë 08:00 – 16.30
  • E mërkurë 08:00 – 16.30
  • E enjte 08:00 – 16.30
  • E premte 08:00 – 14.00

Na Kontaktoni

Për kontakte dhe ankesa