AGJENCIA PËR ZHVILLIM BUJQËSOR DHE RURAL 

SKEMAT KOMBËTARE

GRANTE IPARD-LIKE

MULTIMEDIA

LAJMET E FUNDIT

Konferencë kombëtare: Nga bujqësi e mbijetesës, në bujqësi të zhvillimit
Konferencë kombëtare: Nga bujqësi e mbijetesës, në bujqësi të zhvillimit
Lexo më shumë...
Ju ftojmë në datën 22 Prill ora 10:30 Pallati i Kongreseve
Ju ftojmë në datën 22 Prill ora 10:30 Pallati i Kongreseve
Lexo më shumë...
Promovimi i skemave kombëtare mbështetëse për vitin 2014
Promovimi i skemave kombëtare mbështetëse për vitin 2014
Lexo më shumë...
Agjencia e Pagesave fillon zbatimin e skemave të reja mbështetëse në bujqësi
Agjencia e Pagesave fillon zbatimin e skemave të reja mbështetëse në bujqësi
Lexo më shumë...
Drejtoresha e Agjencisë së Pagesave takohet në Bruksel me komisionerin e BE për  Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural
Drejtoresha e Agjencisë së Pagesave takohet në Bruksel me komisionerin e BE për Bujqësinë dhe Zhvillimin Rural
Lexo më shumë...
Agjencia e Pagesave në trajnimin e vetë-disiplinës dhe menaxhimit të kohës
Agjencia e Pagesave në trajnimin e vetë-disiplinës dhe menaxhimit të kohës
Lexo më shumë...
Takim për fillimin e Projektit Italian
Takim për fillimin e Projektit Italian
Lexo më shumë...
Agjencia e Pagesave organizon takime te hapura informuese rajonale për IPARD-like Thirrja 3
Agjencia e Pagesave organizon takime te hapura informuese rajonale për IPARD-like Thirrja 3
Lexo më shumë...
Konferencë kombëtare: Pagesat në Bujqësi si mjet zhvillimi
Konferencë kombëtare: Pagesat në Bujqësi si mjet zhvillimi
Lexo më shumë...

NJOFTIME